Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens vals

Saknad
Trötthet
Älskar
Älskar inte
Tvivel
Ser
Vill
Är
Din
Min
Vilja
Är
Men
Delad tid
Uppnår
Som Nirvana
När
Jag tillåter
Mig
Vara
Din
Stoppar puls
Andas hjärtslag
Blir i dina händer
Som ett smide
Att forma
Gjuta i en form
Vi två
I en




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 78 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-27 21:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig, båd' form och innehåll. Börjar lite trevande, "vill jag eller inte?" och avslutas på ett härligt livsbejakande sätt.
2023-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish