Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statistisk förvillelse?



En 70-talist som är
1.10 meter kort

Lever längre än en
90-talist som är 2.1
meter lång

Men"mini-man"kan
också få mer kärlek
från kvinnor?

Vad livet kan vara
så orättvist ändå?

Även i mellan-mjölkets
förlovade Lagom Land.







Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-27 22:05



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Kort och gott en aning kryptisk, men roande ändå, på något märkligt sätt.
2023-03-29

  Anya VIP
Får fundera på det där med korta män....finns ju korta kvinnor också.
Själv är jag 1.73, långt i lappmarkerna. Men då hittade jag ju en stockholmare. :)
2023-03-29

  Kungskobran VIP
Livet är orättvist
2023-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP