Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är redan marionetter


En hel värld har öppnat Pandoras ask

Alla plattformar manövrerar oss psykologiskt och skapar behov och styr oss precis som de vill. De vet vad du känner, dina behov, dina rädslor. Hur de använder dig för att tjäna pengar genom de behov som registrerats genom dina knapptryck.
Du har blivit drogad och börjat förlora dina mänskliga förmågor.
De flesta går redan på kommando.
Trollbundna och lättmanövrerade!

Gilla knappen är en farlig avledning/illusion.

Barn/ungdomar använder internet som
knappnapp!

Köerna till BUP är årslånga!

EN HJÄRNTVÄTTAD VÄRLD!
Samhällsförändringarna är här och nu!
Undrar hur många som använder märket
QR...?




Övriga genrer av WyS VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-27 22:02



Bookmark and Share


    lydriket
Viktiga funderingar, WyS.

2 timmar på Ullareds parkering visar på den gula kassens makt över tanken.
2023-04-04

  Solstrale VIP
Ja indoktrinering är bara förnamnet, likaså hjärntvätt, det är så att unga på ett plan är helt i internets våld, beroende, och omedvetna om det. Så dina rader är verkligheten, men hur kunde alla vi användare låta detta ske, utan att bromsa och protestera. Om en stat övervakat oss, så här 1990 ja då hade vi kallat den för en diktatur och bestraffat den med sanktioner för att befria befolkningen i denna diktatur. Idag är våra barn och barnbarn i dess våld, men ingen river ned himmel och jord över det, alla bara jag går min egen väg…
2023-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra och tankeväckande.
2023-03-29

  Kungskobran VIP
Kapitalismens första budskap

All försäljning, budskap och medverkan går ut på att locka och lura kunden/användaren för att tjäna så mycket pengar som möjligt.


2023-03-28

  Thylacine
Visst är det så.
Bra skrivet.
2023-03-28

  rostspik VIP
Här håller jag med dig. plattformar/appar/sajter är utformade så att vi ska stanna kvar så länge som möjligt. Man använder psykologiska mekanismer som manipulering av belöningscentra etc.
2023-03-28

  Koloristen
Nyttigt inlägg i vad som borde vara det stora samtalsämnet överallt.
2023-03-28
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP