Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att drabbas av Satan

att glömma
sen minnas
och förstå
att man
varit ute
på att Satan
tog över ens
person för
ett tag

bara skämt ut
Satan måste
man inse

man är oskyldig
till allt som hände

och ingen
vet att
man själv skäms
ändå





Fri vers av SatansSon
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-28 02:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh fy i helvete den här svider hela vägen in. Igenkänning. Sen fyller man hela livet av skam för det man inte rår för.
2023-03-28
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon