Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med Frankrikes eldiga protester 2023 i åtanke


trots det

Redigerad till acceptans
trots det
en lösryckt ögonfrans
föll helt varsamt på kinden ner
kysste din rodnad på franskt manér

En bister röst i telefon
lät dig veta att du är sån
som i sig själv är till besvär
trots det
hör du alltid hemma här

Du mådde dåligt av det en tid
men idag är du lugn med inre frid
trots det
en ström av klagomål
det alltid kommer vara så

Du har blivit en vandrande gåva
mellan de som ej ser din låga
trots det
vill du lysa ditt fladdrande ljus
i ditt hem, ditt skrangliga hus




Bunden vers (Rim) av Månfare VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-28 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP