Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


här är jag


Var är du


Nyss så levande
nu så död
men ändå inte

fjärilen svirrar runt blomman
jag just planterat på din grav

Mullen doftar vår
knopparna blänker på lönnen bredvid
och tycker jag mig inte ana

en frisk vind susa
genom de ännu osynliga grenverken

Här är jag




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-28 10:37



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Fint och värmande, trots sorgen.
2023-03-28
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP