Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sympati



Overkliga kontakter
med övernaturliga världar
Kärleken är ensamhetens
räddning
Erotiska källor
Osynlig makt i ett okänt
system
Utvecklingen 
går mot en extrem
framtid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2023-03-28 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP