Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fått tre ord från Respons, ny deltagare. Orden är : skojig, däck, släpphänt. Blev en sorts uppföljare på mitt förra bidrag. Man blandar som vanligt till 18 egna så blir 21 ord. Poet-pinnen ges till prima donna eller Gunwale som vidareräcker sina tre ord.


Fastklamrat Uppsving (stafett 87)

 

 

 

med traktordäck som gunga

allt högre ungar kränger

i skojig, farlig slunga

 

ju närmare hustaken

desto mindre släpphänt

 

håller nallebjörnhårdaste kontroll

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-28 19:21



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Det var fint gung i de 21 orden.
Här ser jag traktordäcket svänga iväg och jag ser även att en nallebjörn ser rädd ut där i famnen på ett barn.
2023-03-29

    Lena Söderkvist VIP
Den tiden är över när en annan fick plats i en gunga. Men jag minns hur det var. Det pratades om att slå runt. Aldrig att någon vågade det. Barn är också rädda om livhanken, och det har du fått med.
2023-03-29

  Respons VIP
Den gungande rytmen finns också i språket. En liten berättelse om barnen som pendlar mellan trygghet och farlighet. Dessutom är ett nyskapat ord på slutet. Bra!
2023-03-29

  Gunwale VIP
Ja, måtte de aldrig släppa taget! Mera fart, ropar de, och inte vet man vad de klarar …
Assonanserna är på plats som vanligt! De släpper inte taget om TTT.
2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP