Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loppet


jag vill bara springa ifrån mig själv

gå i mål med armarna sträckta

inte se tillbaka på trötta deltagare

även om de alla är en del av mig


jag vill bara springa ifrån mig själv

lämna sorlet bakom mig

inte lyssna på de vassa rösterna

även om de är en del av mig


jag vill bara springa ifrån mig själv

även utan att veta att någon tar emot mig

inte rädas det okända

även om det är en del av mig




Fri vers av MariL VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-03-28 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP