Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Argh!

-

Glada för att finnas till leker pojkar och flickor naturligt som de vill

Störs sedan från en vuxen debatt som allvarsamt frågar:

Är du verkligen en pojke djupt där inne, lille Pelle?

Det är helt OK om du vill vara något annat istället.

Pelle som är Pelle kliar sig i håret och undrar vad han nu kan få vara?

Du kan vara vad som helst som du känner att du egentligen borde vara!

Pelle lyser upp i glädje och utropar högt att då är han en sjörövare med träben!

Argh!

-




Fri vers av PFJS
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-28 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS