Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick traktor kränger och kontroll av TrollTörnTrappan. Skriver nåt med 21 ord, skickar tre av mina ord till Lena Söderkvist. Med är också Chan, Cikoria blå, Respons, och ev. prima donna.


Ombyggnad av lek, - - och boendemiljö (stafett)

lekplatsen klar,
sushirullar
på fikabordet
hungriga barn

med insvepta paket
på gaffeln, rullande
på barnens svarta
gungor,
traktorn,

fönstren kontrollerat
krängande




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-29 00:03



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Undantagsvis, en förklaring:
mor och barn äter sushi vid den nya lekplatsens bord. Då kör en gaffeltruck förbi (med stora, svarta /”gung-”)däck). Den kör försiktigt med sin last - ett ”paket” med fönster till husen intill som håller på att byggas om.
Jag insåg att det skulle gå att gå vilse bland orden, och lite grann var det väl meningen - men nu kände jag för att förklara!
2023-03-30

  TrollTörnTrappan VIP
Läser det som att ungarna styr sin traktor (påhittad eller av plast) med händerna, ovanpå gungdäcken, runt runt - alternativt är det sushirullarna som får vara traktorer??
2023-03-30

  Gunwale VIP
Ser att det blev lite gåtfullt. Borde kanske filat lite mer på den här.
2023-03-29

    Lena Söderkvist VIP
Lunchpaus på förskolan, kanske? Ser det framför mig, barn som käkar och vuxna som måste ha kontroll.
2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP