Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man ropar…

Att våga möta
komplexiteten

Inte förminska
eller sätta
på piedestal


Att våga möta
och bemöta
ståndpunkter
av skilda slag

Att våga ta ställning
då du tycker dig förstått

Vad frågan
handlar om




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-29 08:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det finns många som hugger under bältet eller passar på att sticka till den som vågar sig på en åsikt, om vad det är frågan om.
2023-03-30

  Gunnar Hilén VIP
Visst är det klokt.

Risken är att man glömmer bort känslorna och klokheten urvattnar spontaniteten.

Och att våga lite på känslan är också en konst.
2023-03-30

  alicja lappalainen VIP
mogen, analytisk och distanserad
2023-03-29

  Kungskobran VIP
Alla känner sig saliga med sin egen tro

2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP