Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ VÄG TILL FRIDHEM

Det är sommar 1951.
Jag är snart sju år.
Jag skall hem till mormor.
Mor går långt bakom.
Far syns inte.
Jag går ensam på en grusväg.
Kvällssolen gör grantopparna röda.
Skogen står svart och tyst.
Jag känner mig liten och trygg.
Snart ser jag mormors hus.
Det heter Fridhem.

 

 




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-29 08:35



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En nära text. Klara, rena bilder med närmast fotografisk tidskänsla, och de dröjer sig kvar efter läsning.
2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP