Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var bättre förr

Vad skall vi med mobilen till
sladd telefonen gick ju bra

Vad skall vi med telefonen till
att prata med varandra gick ju bra

Vad skall vi med bilen till
hästkärran gick ju bra

Vad skall vi ned WC till
utedass gick ju bra

Vad skall vi med internet till
uppslagsboken gick ju bra

Vad skall vi med flyget till
tåget gick ju bra

Vad skall vi med tåget till
hästen gick ju bra

Vad är inspelad musik att ha
levande musik är bra

Vad skall vi med tv n till
radio gick ju bra

Vad skall vi med radion till
berättande gick ju bra

Vad skall vi med traktorn till
hästar gick ju bra

Vad skall vi med mode till
särken går ju bra

Det enda jag vill ha
är kärlek varje da….




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-29 10:14



Bookmark and Share


    Tidsljus
En del var bättre förr en del var sämre förr.
2023-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om tiden som var och den som är.
2023-03-29

  Monika A Mirsch VIP
Utmärkt! Bara musiken saknas.
2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP