Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träden sjöng murarna teg


murarna teg

och mossan växte


medan träden

sjöng gestikulerade

och utbytte information

från djuprötter upp

mellan stammarna




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-29 10:38



Bookmark and Share


  Susen VIP
Trivsam text som berör in i hjärteroten. "medan träden sjöng gestikulerade"
2023-04-02

  Elinor Sörensson VIP
Likt Urmoderns taktfasta
sång klingar dessa ord
mellan stammarna.
2023-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Ibland tiger jag som muren.
Den är oigenomtränglig.

2023-03-29

  Solstrale VIP
Din fria vers likt En äkta stamtavla som talar rakt igenom muren!
2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP