Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friska vindar



"Säg inte så du gör mig ledsen"
i minnet dök den upp kommentaren
Finns inget som gör Darth Vader ledsen
mera blixt & dunder
inte motsatsen kunna bedra manipulera

Det fungerar bäst då försvagad
övergiven tanke bara
Engagemang olika slag positiva influenser.
Stjärnornas krig faller
brutna pilar mot marken

ha en bra dag klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-03-29 11:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
stor sanning ser sambandet idag
2024-03-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP