Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ROA DIG NU!

Roa dig nu

Det är senare än du kan ana

Roa dig du

Res till Ghana eller Botswana

Midnattstiden

varslar omvälvning och uppbrott

Roa dig nu

med den sedelbunt som du fått

 

Ha det så kul

i Nepal eller i Goa

Dra till Banjul

Där finns mycket som kan roa

En dag ska du

lämna jordelivets fröjder

Vad väntar då?

Eldssjön eller himlens höjder?

 

LARZ GUSTAFSSON 29/3 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-03-29 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP