Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till och med de mest expertkommentatorer säger på radion just att det var klumpigt formulerat som bäst ignoreras.


En aktuell fiskehistoria.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/nQVjaJ/ud-kallar-upp-ryske-ambassadoren-efter-hotet

 



det är -11 den 29 mars 2023, kl 7 och det är normalt att hela veckan varit inomhus och istället för promenader innan påsk i naturen hos ambassadören testas nu vodka, vilket ger utsläpp till fri fisk att fiska med traditionella talesätt och repliker...
Jag tror inte att det är bra att hamna i polemik med dem, svenska folket hålls under kängan av sina egna ledare.
Att den ena och den andra säger till oss att vi är dumma borde inte göra oss upprörda, utan vi ska tacka dem för deras goda avsikter i grannskapet, som man gör kontinuerligt på Östermalm.
Seniorgenerationen, speciellt när den själv orsakade alla interna skandaler genom att mata hela kryssningsarmén med ryska delikatesser och god champagne fram till i höstas.
Kom ihåg vad jag säger, Sverige kommer inte att bli en amerikansk koloni mer än Rumänien, som efter att ha gått med i Nato måste börja alla affärer genom Washingtons högsta kommando , så som det gjordes i äldre tider vid osmanernas höga port tvånget, att instinktivt ropa vid turkens port.
Så den berusade ryssen berättar sanningen, den som upprör;




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-03-29 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP