Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om krig


Krig

Spring flicka spring! Spring för glatta livet.
Spring från allt som var dig givet.

Hela din värld, allt från minsta blomma till din favoritbok.
Allt är bombat sönder o samman av en galen tok.

Flickan springer i himlen nu, hon fick inte leka på jorden mer.
Vi får hoppas att hon däruppe ler.

Hur kan du egentligen sova på natten?
Ja, jag menar du som tryckte på knappen.

Det kommer jag alltid att undra, hur mördare kan leva med sina dåd.
Av mig ska de få ett gott råd.

Ge fasen i att bomba små oskyldiga barn.
Det är tydligen mycket som ska malas i krigsmaskineriets kvarn.

Kommer det någonsin bli ett slut?
Vågar små pojkar och flickor i framtiden leka tittut?




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-29 12:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt och fullt av mod! Vi önskar miraklet visar sig nu!
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP