Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUSFÖRHÖR I SKRIVARLYAN

Är ni författare ?

-Men tänk att man inte kan få va ifred
och göra nånting utan att nån paranoid
kontrollfreak från kafkasamhället ställer
sina närgångna integritetskränkande
frågor i husförhör precis som om något
brott är begånget,men jag kan tala om
för han att jag gräver skyttegravar också,
fixar musfällor,lagar spindelnät och är
matematiskt anti samt gärna ägnar mig
åt hjärngymnastik där jag tänjer på cell-
erna.... och ett oräkneligt antal andra
saker jag gör som ni får svårt finna en
röd tråd i så för att inte riskera få ont i
huvet eller ännu bättre hjärnblödning
rekommenderar jag att ni går och vilar
er på terapisoffan ett tag.

*


-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2023-03-29 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP