Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara ett kungarikes ansikte utåt alla måste dra sitt hår till stake!


Polis kvinna måste utföra oralsex som en initieringsritual.

En kvinnlig polis stämmer sina chefer och kollegor och anklagar dem för att ha tvingat henne att utföra oralsex som en initieringsritual. Teresa Williams var den första kvinnan som anställdes på polisstyrkan i den lilla staden Iron Mountain i Michigan, USA . Kvinnan stämde stadens polisavdelning och tre av hennes tidigare kollegor och chefer och sa att hon under sina fyra år som polis utsatts för ständig förödmjukande behandling från dem.

Den före detta polisen rapporterade till och med att hon tvingats utföra oralsex på en gift kollega.Under rättegången hävdar den 35-åriga kvinnan att hon oförtröttligt trakasserats av sina egna kollegor och överordnade, som utsatte henne för oförskämt beteende.

Med början i oktober 2017, bara några veckor efter att Teresa Williams anställdes, började hennes medarbetare tvinga henne och "initiera" en serie sexuella handlingar med henne. "Bara för att du bär ett märke och är polis betyder det inte att du står över lagen. Det betyder inte att du kan behandla människor som du vill”, sa hon till domaren.

Dessutom ska poliskvinnan ha tvingats, efter flera skott whisky, att kyssa Joseph Dumais, en biträdande polischef, för att "initieras" i teamet. Tre män ligger i den anklagades låda, anklagade för oanständigt beteende och övergrepp.

"Äntligen föll [Teresa Williams] av trycket och gjorde "IMPD-skjutningen" med direktör Dumais som kysste klaganden och förklarade att hon nu "officiellt var en del av IMPD", heter det i anmälan. , enligt den citerade källan

I handlingarna finns också en redogörelse för ett påstått möte mellan polisen och hennes patrullpartner Garth Budek, en gift man, som "pressade" den 35-åriga kvinnan att utföra oralsex på henne.

Gregory Grant, advokaten för de åtalade Brudek, Dumais och Ed Mattson, avböjde att kommentera fallet.

Advokat Grant kommenterade dock brottsbekämpningen och sa att "staden Iron Mountain alltid har varit engagerad i att skapa en säker och respektfull arbetsmiljö för alla sina anställda."

Källa: Daily Star

Etiketter: rättegång, oralsex, polis,




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-03-29 17:35



Bookmark and Share


  Koloristen
I USA, det stora föregångslandet för Sverige.
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP