Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vill du veta vad är


Kärlek

Att vara tillgänglig.




Fri vers (Fri form) av Federico Romano VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-29 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP