Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla har vi ett slut


Il vento della Morte eller att döda

Men att få uppleva




Fri vers (Fri form) av Federico Romano VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-29 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP