Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att växa

Att växa i längden eller att växa i kunskap, vi är individuella i vår utveckling, som ger oss en glimt av vad som livets alla möjligheter har för oss, vi talar också om växande kärlek. Vad betyder det? Min resa är i helheten av det som livet bygger mig med, en växande kunskap, och en fast grund att stå på. Med näring som jag har i mitt inre, och med frimodighet så tar jag nya steg på alla livets skapande meningar. Jag växer i kunnandet av hur jag ger mig själv bäst insikt i livets enorma utveckling.

En personlig växtkraft, ett levande möte, att hjälpa varandra och upplyfta de som behöver stöttning, det ger mig styrka och mer näring på min resa just nu i det ständiga växande innehavet av Guds kärlek, för mig. Kan man då vara fullväxt i sin eget skapande? Jag har lärt mig att inget kan stoppa min tillväxt i kunskap, och det liksom hänger ihop, den personliga utvecklingen i ens uttryck, samt det som fantasin ger mig att växa inom, en uppåt kurva i att vara nyfiken, skapa och alltid mättas med denna enorma växande utvidgningen av gemenskap med varandra.

Inget krångligt, endast bara att tillsätta näring i form av nyfikenhet, kommunikation, samt en god stund av positivitet. Att vända dessa tillsynes negativa ord, med mod att ta sig ovan alla poetiska kopplingar med ett rikligt växande beteende, som hjälpt mig att fyllas med detta flöde som ger mig tid att alltid växa som den jag är skapad som. Inget kan stoppa min växande personlighet, endast att fortsätta ta vara på ögonblicket, och känna växtnäringen strömma i mina tankar.

Hur jag växer och varför vi är växande människor, som att ge varandra möjlighet att vara på den nivån som vi befinner oss på, är mycket viktigt. Inget kan stoppa vår växande tid, också ett möte med livet, här och nu samt det som ger oss extra putt i rätt riktning, att växa och inte stanna i växten. Utan vattna och göra en kreativ gärning i vårt sätt att använda oss av vår växtkraft.

Gåvan att växa, min resa och alltid omkring oss alla, i linje med det som vi kan ta in i intryck, av en växande världsresa, tillsammans är vi växten som växer med växtflödet inom alla omväxlingar, sådan växttid och alltid växande att fortsätta växa.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2023-03-29 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP