Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett jävla pack. Ett satans pack.


Sverigedemonokraterna

.
.
.
.
.
DE VILLE TREDJE RIKET
det
blev
AVKÖRNING I DIKET
svenskar
svenskar
vi
fick
AVFÖRING I RIKET





Fri vers av Tidsljus
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-29 22:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag är inte speciellt förtjust i varesig Sverigedemokraterna eller vänsterpartiet
men de behövs för politiken inte skall bli alltför likriktad
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Tidsljus