Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gift Mogen Kvinna

kör på med
skridskor
på strong is

drömmer jag är
konståkare av
Guds Nåde

vill hem
sen jag insett
min bok
"Gift mogen kvinna"
är min sanning

där och lite
här och där
i min produktion
vet du bluffmakare
att jag är
orättvist behandlad




Fri vers av SatansSon
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-30 01:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon