Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Färdvägar


Natten far

Med slutna
ögon

Ljusets väg

Genom
drömda landskap












Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-30 02:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"När man färdas på en asfaltsväg i natten
mil efter mil och
man deltar i ett ändlöst race mot tiden
fast det vet man inte av..."
(Docent Död, "Bensin i Blodet")
2023-03-30

  Kungskobran VIP
Precis så känns det när man kör på enslig väg i natten
2023-03-30

  KYREUS of Sweden
Seren stillfullhet.
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP