Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feiku (5)






fladdermus
värd en krona
gav oss corona




Fri vers av Påfågel
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-30 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Påfågel