Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetskämpar

Res er, svenskar.

Ni är här på ett mission.

Att hitta er livsmening.

Res er, svenskar.

Det är dags nu.

Dags att ryta, likt lejonet.

Tillräckligt med ursäkter.

Res er, nu, och stå upp för det ni tror på.

Res er, nu, och lev - på riktigt.




Fri vers av Dr_Peace
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-30 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace