Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Menuett



En overklig känsla
av närvaro
ger andrum från verkligheten
Socialt inferno
i en fiktiv värld
där tidens osynliga drömmar
blir en mörk historia
Magisk kontakt
med det outforskade
En andlig makt är musiken
samt en sträng till det klassiska




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-03-30 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP