Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


APOKRYFISKT ÅTERUPPLIVNINGSFÖRSÖK GENOM FOLKRÄKNING

Om en person säger sig vara två personer
eller fler räknas dom personerna in i folk-
räkningen eller utesluts den ena ?

När folkräkningen är genomförd kanske
folk även kan skilja på folk och folk som
på salt och socker.

Om alla som är lika räknas som en och
alla som är olika som flera då blir folk-
räkningen rätt.

Som konstgjord andning av en utdöende
folkgrupp beräknas antal i folkmängd av
antal döda och levande.





-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2023-03-30 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP