Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fri fågel

En fri
fågel
flyr från
ofrihetens
plågor

Hennes
styrka
finns i
vingarnas
flykt

Hellre
fly
än illa
fäkta

För fåglar
som för
oss
är det
ingenting
nytt




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-30 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP