Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Det finns ett rop någonstans, långt härifrån.
Det finns riktlinjer för oss i böckerna.
Att tala är att dränka tystnaden.

Allt från början, i dagar skrevs mina hemliga ord.

Vackra var molnbankarna den dagen på himmelen.

Ett skrik blev till en splittrad värld. Då var jag ensam.

Alla dessa irrbloss, alla dessa lögner, döda minnen.




Fri vers (Fri form) av M.Af Saedén
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-30 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.Af Saedén

Senast publicerade
Tystnaden
Narkissos
Rubikon
* Se alla