Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damm

Nu har dammet kommit
i grå små trådar till min dator

Bereder sig en minneslund av
allt som ej blev skrivet

Dess lyster står till tigande tangenter
stillhet är dess drömmars väv

Längtar icke längre efter
kontorens analoga stillhet

Till tysta skrivmaskiners skara
där förr dess fröjder fanns

Den nya tidens OFF är ändå
väl så skön som uteblivna plingar

Ett tomt ark papper
är förvisso fullt av längtan

Men mellan sladdar och små chip
vävs nu en hemlig saga




Fri vers av R.M.Z.
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-08-12 18:47



Bookmark and Share


  JMR
Vad kan det vara för hemlig saga????
2006-08-31
  > Nästa text
< Föregående

R.M.Z.
R.M.Z.