Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2023: A Space Odyssey

Down's up,
inside's out,
thrusters rust.
No more than halfway
through the galaxy,
I'm already cold
as fuck.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-30 22:26



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Originell bild! Jag läser galaxen som
metafor för vårt inre.
2023-04-04

  Respons VIP
En dikt som får mig att tänka på året 2023 som en metafor för en galax. Inte ens halvvägs, men kylan biter sig kvar.
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP