Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största kärlek du kan ge mig

Den största kärlek
du kan ge mig
är att bara
låta mig vara ifred.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-30 22:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ibland känns det så. Men inte alltid. Jag tolkar texten så att man inte ska klampa på ovarsamt mot en känslig person.
2023-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP