Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa söndagar bara är sådana ... ... andra dagar kan också så vara stundom ... - Tidigare publicerad här i maj 2013 men torde sakna bäst före datum än idag 2023


Det finns så många skäl ...

... att betvivla 
livets makt och gåva
att mena oss alla väl ...

Men i djupet av min själ
finns ingenting som visar på
några som helst tvivel
vad avser
dess absoluta vilja ...

Till vardags 
kan det dock
vara nog så svårt
att dessa olika känslotillstånd
oavsett sunt förnuft

eller grad av förstånd
från varandra skilja ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-31 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP