Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockervadd

Drömmar är sällan äkta
dom kommer och går

Väcker liv
skapar spår

Förvirrar dig i sömnen
leder ingenstans

Drömmar kan vara söta
lika vackra som dom låter

Fluffiga likt moln tänker jag

Som rosa sockervadd på ett tivoli
förväntan av att det ska smaka magiskt

Men det smakar bara socker

Som kyssar
smaklösa

Om det inte handlar om den där viktiga personen
då kan det smaka massor av adrenalin

Förväntan
det går lite hand i hand

Drömmar
Lust

Att vänta
ha tålamod

Jaga drömmarna och stoppa in dom i en liten ask
som att fånga en fjäril om våren

Släppa ut när livet är nere
eller när fyllan hälsar på

Även mardrömmarna kan vara bra
när du blivit för bekväm med ditt liv

Så dröm
dag som natt





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-03-31 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP