Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fred på jord


Det var morgon


Jag vaknade upp
det var morgon
från radion jag hörde
ett tjut
alla soldater var på väg hem
kriget som pågått var slut

jag satte på tv:n
likadant där
man tänt en brasa för alla gevär
soldater spatserade rad efter rad
i en gigantisk blomsterparad

Jag öppnade fönstret
kyrkklockor rang
den tusenåriga freden in

jag öppnade dörren
och ut jag sprang
den eviga våren
var nu åter min




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-31 18:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
längtar även jag bort.
2023-03-31
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP