Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

QUE SERA, SERA!

Vi kan kallas fatalister,
vi som tror på livets mening,
trots dess djävulskap och brister
och förståndets förorening.
Vi ser led i livets lopp
redan lagda längre opp.

Vi kan stämplas som sofister,
känslokylans isförbening
apatins avantgardister,
frihetstankens tidsförsening.
Vi har ändå framtidsvyn
av en mening och försyn.

Vi är predeterminister
utan känslokall förstening,
troende och ateister
i en ohelig förening.
Vi ser livet som nå´t bra,
något Que Sera, Sera!




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-01 17:03



Bookmark and Share


  Lyrik
En hinder som då och då uppstår vid optimistiskt och positivt tänkande i dagens värld, man blir utsatt för skällsord och förlöjligande.
2023-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP