Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

 

 

Bland stjärnorna

göms en skatt 

där i den mörka stjärnklara natten

 

något känns i hjärtat

kanske är det hopp

kanske är det kärlek

 

kanske är det livet 

livet jag önskar att leva

 

för stjärnor vet

min hemlighet

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-03-31 21:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja alla bor vi under samma himmel och stjärnorna vet, och tilliten till det, är amazing!
2023-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Må stjärnorna lysa över diktarjaget.
2023-04-03

  Emanuel Sigridsson VIP
Stjärnor som ett 'Du' och i samspel med upplevelsen. Insikt på det personliga planet,
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP