Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


olja

jag är en rolig jävel
fråga maria på ringvägen
i eken

annars kan ni ju
kolla in mina
dikter och tavlor

ingen på poeter.se
har mer roligt för sig
än jag




Fri vers av SatansSon
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-31 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon