Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kan du tänka dig klokuggla



vaknade med detta på läpparna
greps av vilja förmedla

det kittlar dödsskönt i kistan
sade Baloo och visade
människoapan var det fanns
läckra myror att äta och välte på stenen
och apan böjde sig ner
Baloo släppte stenen
och dansade vidare och sjöng
apan märkte inget
han stack fingret i mun
spottade ut myran
svarta pantern fick nästan infarkt
trodde Mowgli skulle krossas
lade sig på gren
och såg på de två

litet galenskap alltid hälsosamt
hjärnan bråkade en stund
medan filmen rullade vidare

visst ja filmen var ur Djungelboken
Baloo Baghera Mowgli

somnade om när filmen
rullat färdigt






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-03-31 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP