Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår som Akt X i "Det mänskliga avfallet på orgasmkrematoriumets förlossningsfabrik" (The artificial normal)


DE PENETRERADE UTGJUTELSEHÅLENS MISSFALL OCH DÖDSRYCKNING

På orgasmkrematoriumets förlossnings-
fabrik avfallshögarna växer av cytogene-
tiska dysplasier medan fruktlösa foster-
försök genererar groteska missbildningar
där forskningen misslyckats skapa den
fullkomliga människan.

Den mänskliga intelligensens begränsning
på gränsen till galenskapens avgrund upp-
slukande sig själv i sitt eget slukhål av intig-
het utgörande arkeologiskt motbjudande
tecken på jordiskt liv när androida human-
oider tagit över att representera den över-
lägsna art av existenser som utan oral,anus
och könsöppningar fulländat den fullkomliga
metamorfosen människa vars intelligenta
galenskap fullbordat.

Nu blöder,skrattar och gråter ingen längre
och ingen är heller lycklig eller olycklig,
utan allt bara är vad det är i sitt intets intet-
sägandes ingenting i landet ingenstans.
under en tom rymd som stumt omsluter
ökenplaneten likt ett foster.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2023-04-01 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP