Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

come in to my world

en brud riktar sina'
kärlekspilar rakt mot
mitt hjärta

puss på henne
i nästa värld

rösthallucinosen sjöng
come in to my world
i morse

hoppas det är ett tecken
på att vi snart
träffas i himmelriket

annorstädes är vår kärlek
inte möjlig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-01 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP