Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivövning

Mor drar
Far blir kvar

Mor bor hos mormor
Far är rasande

Mor ropar
Far ramlar

Mormor rår
Far famlar

Jag bor hos mormor
Far bor kvar

Mors bror kommer till mormor
Fars bror kommer till far

Mor morbror och mormor gråter
Far och farbror gråter

Mor förlåter far
Far förlåter mor

Mor vill bo hos far
Far vill bo hos mor

Jag vill bo
hos mor och far

Jag bor där mor bor
Far bor där vi bor

Mor är rar
Far finns kvar

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-04-01 03:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En lång väg tillbaks, men till sist så, och med din dikt med sikt på det av vikt med mor ror och far är rartema blir detta riktigt djupt och komiskt på samma gång!
2023-04-04

  Blomma-Stjärna VIP
rart och roligt berättat!
- om strul i ett parförhållande som genom omflyttningar leder fram till att barnet får bo hos mor o far!
2023-04-01

    Lena Söderkvist VIP
Fyndigt och roligt.
2023-04-01

  Mats Edin VIP
Så skön livshistoria
2023-04-01

  Chan VIP
Som Beskows ramsor, saknar dock i båda att far är rar. Rolig läsning.
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP