Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 april haiku på temat livet.


drömmar är i ungdomen
ålderdom är berättelsen om drömmen.
vad är din livshistoria man




Bunden vers (Haiku) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-04-01 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP