Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusende år av minnen

Barnets fot bär på
tusende års kunskap
när den åter
sätts på landets
historiska mark

Som en kyss
av minnen
från asfalten

Kring flickans anklar
sveps likt lagerblad
dofter av sorg
och glädje

Hon är hemma igen







Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-01 15:33



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En underbar text på många vis, där människan och hennes svindlande, vindlande förflutna får en fortsättning i en individs resa hem.
2023-04-12

  BenGust VIP
Känslobärande kliv.
2023-04-07

  Solstrale VIP
Mycket mycket finstämt!
2023-04-07

  Susen VIP
Vemodsvackert. Dina ord berör.
2023-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP