Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsgräns



Bilder från ett långt liv i ord
eller till en befriande död
där den övergivna verkligheten
är formen som växer
från kropp till kropp
utan förändringar
Övernaturliga rörelser




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-04-01 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP