Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poeter var döljer ni kontonumret?


Ett hemligt sällskap förmodar jag!

Jag snackade precis med Vladimir
Han sa kanske Biden visste!

Men han sa du får fråga Kim
Eller möjligtvis Borsonaro

Så nu frågar jag er var fan hittar
Jag poeters kontonummer, TACK!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-01 17:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skicka frågan direkt till redaktionens mailadress; support@poeter.se
Hoppas du får svar där.
2023-04-29

  SatansSon VIP
inte heller jag hittar det
2023-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano